Priča o Kolajni

O nama

Kolajna je modni brend za kućne ljubimce koji je nastao sredinom 2021. godine u Zagrebu. U nedostatku kreativnog i razigranog dizajna na tržištu, odlučile smo stvoriti jedinstvene modne dodatke za pse koji odgovaraju baš svakoj osobnosti pasa. 

Iza brenda stoje Matea Bobić i Ana Marija Klak dugogodišnje prijateljice još od osnovne škole i njihov najdraži treći član malena američka kokerica Nala.

Matea Bobić je magistra ekonomije koja je završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, a Ana Marija Klak je magistra inžinjerka tekstilnog i modnog dizajna koja je završila Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

Kako oduvijek dijelimo slična mišljenja i kreativnost, prilikom stvaranja zajedničkog brenda došle smo do zaključka da se naše struke savršeno nadopunjuju i spajaju u cjelovitu i potpunu priču našeg brenda Kolajna.

naša misija

Brend Kolajna bavi se izradom modnih dodataka za kućne ljubimce. Svi Kolajna proizvodi izrađeni su od visokokvalitetne premium eko kože. Ogrlice i povodci izuzetno su mekani zahvaljujući mikrovlaknima kako bi najudobnije prijanjali svakome psiću i vlasniku.

Naša misija je da svaki vlasnik za svog najboljeg krznenog prijatelja pronađe bezvremenski model koji će u svakoj šetnji izgledati elegantno i u trendu.

Kolajna Premium Eko Koža

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € unutar Hrvataske