Pomoć & Informacije

Uvjeti Kupnje i Dostave

 • Minimalni iznos narudžbe je 10 eura. ( ne uključujući trošak dostave)
 • Sigurno online plaćanje kreditnim i debitnim karticama putem Corvus Pay sustava naplate ili PayPal-om.
 • Dostava na Vašu adresu u cijeloj Hrvatskoj: u kontinentalnoj Hrvatskoj unutar 5-10 radnih dana.
 • Osnovna cijena dostave je 5 eura, a dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 eura.

Putem Kolajna Internet trgovine omogućujemo Vam kupnju naših proizvoda. 

Minimalni iznos narudžbe je 10 eura. (ne uključujući trošak dostave).

Fotografija koja prikazuje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno “razne boje”, “razne veličine”, “razni oblici“ i sl., te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. 

Boje proizvoda mogu varirati zbog različitih rezolucija i zaslona mobitela i ekrana.

Po završetku procesa kupovine, dobiti ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš tim kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Sve cijene u Kolajna Internet trgovini su izražene u eurima (EUR) s uključenim PDV-om.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte naš tim na e-mail: [email protected] 

Kolajna može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Kolajna Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Kolajna se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, zapakiran u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na kolajna.com

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom istog ne budu oštećeni.

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi narudžbe će biti navedeni proizvodi koji su spremni za isporuku.

Uz odabranu uslugu dostave na kućna vrata naručeni proizvodi plaćaju se:

 • Putem virmana, opće uplatnice ili internet bankarstvom                                                                                                                                                Uplata na IBAN KOLAJNA, obrt za izradu raznovrsnih predmeta, vl. Matea Bobić i Ana Marija Klak : HR2423400091160645440
  Poziv na broj: 00 – broj narudžbe*
  Primatelj: KOLAJNA, obrt za izradu raznovrsnih predmeta, Komiška 24, 10000 Zagreb
  OIB: 01582126953
  Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode.
  Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.
 • Putem interneta (CorvusPay sustav naplate): kreditnim karticama Mastercard, Visa, PBZ Card Premium Visa, Discover i Diners Club kao i debitnim karticama Maestro, Visa i Mastercard, jednokratnom uplatom. 
 • Obročno plaćanje moguće je PBZ Card Premium Visa karticom, do 3 obroka za iznos kupnje iznad 67 €.
 • PayPal-om

                              100% sigurno plaćanje karticama

Transakcije plaćanja obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 256-bitne enkripcije, direktnom komunikacijom računala kupca i Corvus Pay payment gateway servisa. Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Naručenu robu na području cijele Hrvatske dostavlja Hrvatska Pošta, izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava na području kontinentalne Hrvatske je unutar 5 do 10 radnih dana, od ponedjeljka do petka ako je proizvod odmah dostupan.

Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti “obavijest o prispjeću pošiljke” na kojoj će biti naveden poštanski ured u kojemu se pošiljka nalazi. Rok za preuzimanje pošiljke je 5 radnih dana, nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Osnovna cijena svake dostave iznosi 5€ (EUR). Za manji broj proizvoda, kod kojih je to posebno naznačeno prilikom kupovine, osnovna cijena uvećava se za dodatni trošak dostave. Za narudžbe iznad 50 € dostava je besplatna, osim za artikle za koje vrijedi naznačeni dodatni trošak dostave bez obzira na iznos narudžbe.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

FAQ - Najčešće postavljena pitanja

Naručenu robu na području cijele Hrvatske dostavlja Hrvatska Pošta, izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Dostava na području kontinentalne Hrvatske je unutar 5 do 10 radnih dana, od ponedjeljka do petka.

Javite nam se putem elektronske pošte na [email protected] kako bismo dogovorili povrat robe i sredstava.

Vašu narudžbu, sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), možete otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, proizvod ćemo preuzeti natrag (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača) ili ga zamijeniti. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke Hrvatska Pošta. Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Kolajna, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac.

Povrat posebno prilagođenih ( personaliziranih) proizvoda nije moguć osim u slučaju primitka oštečenog proizvoda ili pogrešne veličine u odnosu na naručenu veličinu od strane kupca.

Više na Povrat Robe i Sredstava.

Uz odabranu uslugu dostave na kućna vrata naručeni proizvodi plaćaju se:

 • Putem virmana, opće uplatnice ili internet bankarstvom 
 • Putem interneta (CorvusPay sustav naplate): kreditnim karticama Mastercard, Visa, PBZ Card Premium Visa, Discover i Diners Club kao i debitnim karticama Maestro, Visa i Mastercard, jednokratnom uplatom. 
 • Obročno plaćanje moguće je PBZ Card Premium Visa karticom, do 3 obroka za iznos kupnje iznad 400,00 kn.
 • PayPal-om

                              100% sigurno plaćanje karticama

Transakcije plaćanja obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 256-bitne enkripcije, direktnom komunikacijom računala kupca i Corvus Pay payment gateway servisa. Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Svaki naš proizvod ručno je izrađen te proizveden u Republici Hrvatskoj.

Svi Kolajna proizvodi izrađeni su od visokokvalitetne premium eko kože hrvatskog podrijetla. Ogrlice i povodci izuzetno su mekani zahvaljujući mikrovlaknima kako bi najudobnije prijanjali svakome psiću i vlasniku.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € unutar Hrvataske